Η Yenko SC Camaro 2020 είναι ένα 1000-hp ελαστικών που κοστίζει $ 70.000

Η Specialty Vehicle Engineering, η ίδια εταιρεία του New Jersey πίσω από το νέο Canyon GMC Syclone, επιστρέφει με μια άλλη μεγάλη δημιουργία.

Η Yenko SC Camaro 2020 είναι ένα 1000-hp ελαστικών που κοστίζει $ 70.000
Yenko SC Camaro 2020

Η Specialty Vehicle Engineering, η ίδια εταιρεία του New Jersey πίσω από το νέο Canyon GMC Syclone, επιστρέφει με μια άλλη μεγάλη δημιουργία. Αυτό είναι το 1000-ιπποδύναμη 2020 Yenko / SC Camaro, και μπορεί να είναι δικός σας για τόσο χαμηλό όπως $ 69.000.

Όπως το Yenko / SC Corvette της εταιρείας αποκάλυψε το 2018, το Yenko / SC Camaro είναι μια πρόταση αξίας, προσφέροντας 1000 ίππους για κάτω από $ 70.000. Η τεχνολογία ειδικών οχημάτων (SVE) παίρνει το 6,2-λίτρων LT1 V-8 του Camaro SS και αυξάνει τη μετατόπιση στα 6,8 λίτρα.

Ο κινητήρας παίρνει επίσης ένα νέο στροφαλοφόρο άξονα, νέες ράβδους, σφυρήλατα έμβολα, κυλινδρικές κεφαλές με CNC, κεφαλές ARP, κεφαλές από ανοξείδωτο χάλυβα, καταλυτικούς μετατροπείς υψηλής ροής, αναβαθμισμένο σύστημα καυσίμου και φυσικά ένα μεγάλο υπερτροφοδότη

Άλλες αναβαθμίσεις των επιδόσεων περιλαμβάνουν τροχοί πέντε ακτίνων Torq-Thrust με πέντε ακτίνες τυλιγμένους σε ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S, κουκούλα από ανθρακονήματα, καινούργια ελατήρια, καινούργιους δακτυλίους και εξάτμιση δύο λειτουργιών. Το SVE χρησιμοποιεί το Camaro SS 1LE ως βάση και, ως αποτέλεσμα, παίρνετε επίσης κραδασμούς Magnetic Ride Control, καθίσματα Recaro και ένα ηλεκτρονικό πρότυπο διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Όσον αφορά τα καλλυντικά, υπάρχουν παχύμετρα φρένων και τα διαθέσιμα γραφικά "Yenko / SC" για την κουκούλα και τις πλευρές. Υπάρχει επίσης μια δέσμη μοναδικών κονκάρδων για να εξασφαλιστεί ότι όποιος βλέπει το αυτοκίνητο ξέρει τι είναι.

Το SVE λέει ότι χτίζει μόλις 50 παραδείγματα του Yenko / SC Camaro, οπότε αν θέλετε ένα, θα πρέπει να δράσετε γρήγορα. Σύμφωνα με το SVE, μπορεί να παραγγελθεί από οποιονδήποτε αντιπρόσωπο της Chevy στις ΗΠΑ, κάτι που είναι εξαιρετικά βολικό. Με αυτή τη δύναμη, αυτό το μηχάνημα θα πρέπει να ανταποκριθεί σίγουρα στον θρύλο του Yenko Camaro..