Η Samsung Galaxy Note 10 παρουσιάζει νέο καλύτερο ασύρματο φορτιστή

Η τεχνολογία της Νότιας Κορέας Samsung προετοιμάζει ένα νέο ασύρματο φορτιστή για να αποκαλυφθεί παράλληλα με το Σημείωμα Galaxy 10.

Η Samsung Galaxy Note 10 παρουσιάζει νέο καλύτερο ασύρματο φορτιστή
Samsung Galaxy Note 10

Η γιγαντιαία τεχνολογία της Νότιας Κορέας Samsung προετοιμάζει ένα νέο ασύρματο φορτιστή για να αποκαλυφθεί παράλληλα με το Σημείωμα Galaxy 10, ανέφερε το τηλέφωνο Arena τη Δευτέρα.

Ο ίδιος φορτιστής φέρεται να πέρασε από τη διαδικασία πιστοποίησης της αμερικανικής ομοσπονδιακής επιτροπής επικοινωνιών (FCC) πριν από λίγο καιρό στο πλαίσιο του σταθμού ασύρματης φόρτισης EP-N5200, ανέφερε το Phone Arena.

Τα τρέχοντα ναυαρχίδα της εταιρείας υποστηρίζουν τη γρήγορη ασύρματη φόρτιση 2.0 η οποία ωθεί μέγιστη ισχύ 12W ενώ η επερχόμενη ασύρματη βάση φόρτισης EP-N5200 μπορεί να ωθήσει μια έξοδο 20W.

Κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Σαγκάη, η εταιρεία παρουσίασε μια λύση PD 45W που ευθυγραμμίστηκε με τις προηγούμενες φήμες της νέας γραμμής Note που υποστηρίζει ταχύτερη ενσύρματη ταχύτητα φόρτισης.

Η σειρά Note 10 θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου. Η κανονική Σημείωση 10 θα έχει μέγεθος οθόνης 6,28 ιντσών, ενώ η Σημείωση 10 Plus θα έδινε μεγαλύτερη οθόνη 6,75 ιντσών.

Σύμφωνα με διαρροές, τα τηλέφωνα Note 10 μπορούν να χρησιμοποιούν ένα μεταβλητό διάφραγμα τριών σταδίων που θα μεταβαίνει μεταξύ f1.5, f / 1.8 και f / 2.4. Η Samsung προσφέρει σήμερα δυνατότητα διπλής μεταβλητής διαφράγματος στα τηλέφωνα της σειράς Galaxy S.

Η Σημείωση 10+ αναμένεται να είναι ένα smartphone 5G. Υπάρχουν φήμες ότι θα μπορούσε επίσης να ξεκινήσει μια ξεχωριστή συσκευή σημείωσης Galaxy 5G.

Τα έξυπνα τηλέφωνα της σειράς Note 10 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο Exynos 9820 SoC σε συνδυασμό με μνήμη RAM έως 12GB.

Επιπλέον, η εταιρεία ενδέχεται να παραλείψει την τυπική υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ. Και ακόμη και τα φυσικά πλήκτρα για λειτουργίες όπως η ένταση και η ισχύς στο επερχόμενο Galaxy Note 10.