Τώρα μπορείτε να πάρετε εκπτώσεις στα εστιατόρια μέσω των Χαρτών Google

Οι χάρτες Google παρουσίασαν τρεις νέες δυνατότητες για τους Ινδούς χρήστες για να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν τις τοπικές εμπειρίες και να λάβουν συστάσεις

Τώρα μπορείτε να πάρετε εκπτώσεις στα εστιατόρια μέσω των Χαρτών Google
google maps

Οι χάρτες Google παρουσίασαν τρεις νέες δυνατότητες για τους Ινδούς χρήστες για να τους βοηθήσουν να ανακαλύψουν τις τοπικές εμπειρίες και να λάβουν συστάσεις που είναι εξατομικευμένες για καλύτερη γευστική εμπειρία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενότητας "Προσφορές" που βοηθά τους χρήστες να βρουν προσφορές και να τις διεκδικούν σε εστιατόρια σε 11 πόλεις.

Οι χρήστες θα μπορούν να βρουν προσφορές και να τους διεκδικούν σε εστιατόρια σε ολόκληρο το Δελχί, το Μουμπάι, το Μπανγκαλόρ, το Πούνε, τη Chennai, την Καλκούτα, τη Γκόα, το Αχμενταμπάντ, το Τζαϊπούρ, το Τσαντγκάρχ και το Χαϊντεραμπάντ.

Η λειτουργία "Προσφορά" ξεκινάει σε συνεργασία με την EazyDiner, όπου οι χρήστες μπορούν τώρα να βρουν προσφορές από περισσότερα από 4.000 εστιατόρια, με περισσότερες κατηγορίες και συνεργάτες να έρχονται σύντομα, δήλωσε η Google.

Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, οι χρήστες μπορούν απλά να αγγίξουν τη συντόμευση "Προσφορές" στην καρτέλα "Εξερεύνηση" ή να φιλτράρουν για εστιατόρια με προσφορές.

Ξεκινώντας από την Πέμπτη, οι χρήστες των Χαρτών Google θα αποκτήσουν αποκλειστική πρόσβαση στις προσφορές του EazyDiner Prime για 15 ημέρες, σε πάνω από 1.500 εστιατόρια, με εγγυημένη έκπτωση τουλάχιστον 25% σε όλα αυτά, ανέφερε η Google.

Τα άλλα δύο νέα χαρακτηριστικά που εισήχθησαν από τους Χάρτες Google περιλαμβάνουν μια επανασχεδιασμένη καρτέλα "Εξερεύνηση" εμπνευσμένη από την Ινδία και μια νέα εμπειρία για σας.

"Έχουμε ακούσει ότι οι χρήστες της Indian Maps προτιμούν μια πιο βοηθητική και οπτική περιήγηση που είναι εύκολη στην πρόσβαση. Για να το φανταστούμε αυτό, έχουμε μια επανασχεδιασμένη καρτέλα Εξερεύνηση με θέμα την Ινδία, τη λειτουργία For You και τις επιλογές για φαγητό ", δήλωσε ο Krish Vitaldevara, Διευθυντής του Google Maps.

Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες των Χαρτών Google να ανακαλύψουν μια νέα πλευρά στην πόλη τους, είτε αναζητούν πράγματα γύρω από την πόλη, παίρνουν προσφορές για δείπνο ή παίρνουν συστάσεις που είναι εξατομικευμένες στις μοναδικές προτιμήσεις τους ", πρόσθεσε η Vitaldevara.

Η καρτέλα Εξερεύνηση ήταν μια διαδρομή με ένα πάτημα για να λαμβάνετε προτάσεις σχετικά με δείπνο, γεγονότα και πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην περιοχή που προβάλλεται στους Χάρτες Google.

Τώρα, με βάση τα κορυφαία ερωτήματα και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τους Χάρτες Google στην Ινδία, έχουν προστεθεί επτά νέες συντομεύσεις στην καρτέλα Διερεύνηση: εστιατόρια, αντλίες βενζίνης, ΑΤΜ, προσφορές, ψώνια, ξενοδοχεία και φαρμακεία. Χρησιμοποιώντας τη Μηχανική μάθηση, οι Χάρτες Google αναγνωρίζουν αυτόματα τις κορυφαίες προτάσεις σε αυτές τις κατηγορίες σε κάθε πόλη.

Οι χρήστες μπορούν τώρα να εξερευνήσουν δημοφιλείς γειτονιές στην πόλη τους απλά πατώντας το βέλος δίπλα στην επιλογή "Εξερευνήστε το Κοντά" και κάνοντας μια επιλογή. Εκτός από την εξερεύνηση της δικής τους πόλης, οι χρήστες μπορούν επίσης να αναζητήσουν άλλες ινδικές πόλεις αναζητώντας το όνομα της πόλης.

Η καρτέλα "Για σένα" παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με νέα εστιατόρια, τόπους με εξέλιξη και εξατομικευμένες προτάσεις προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντά τους.

Αυτή η λειτουργία χρησιμοποιεί επίσης το σκορ Your Match, το οποίο χρησιμοποιεί τη Μηχανική Μάθηση για να συνδυάσει τι χάρτες Google γνωρίζουν για εκατομμύρια μέρη με τις πληροφορίες που έχει προσθέσει ένας χρήστης, όπως εστιατόρια που βαθμολόγησαν, κουζίνες και μέρη που επισκέφτηκαν.

Την πρώτη φορά που ένας χρήστης ξεκινά αυτή τη λειτουργία, μπορεί να επιλέξει περιοχές / περιοχές που ενδιαφέρονται και να πάρει πιο εξατομικευμένες και σχετικές συστάσεις με την πάροδο του χρόνου.

Οι χρήστες μπορούν τώρα να ακολουθήσουν μια επιχείρηση και να λάβουν σχετικές ενημερώσεις, νέα για εκδηλώσεις και να παραμείνουν στην κορυφή των προσφορών που δημοσιεύουν στην καρτέλα For You.

Η καρτέλα For You προσφέρει μια απλή, βοηθητική εμπειρία για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε την πόλη με μια μόνο βρύση - και θα συνεχίσει να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, είπε η Google.